Jūsų sveikatai StimaWELL ir Aquatizer

Vargina nugaros skausmas?

Pasaulyje apie 80% suaugusiųjų kenčia nuo ūminių ar lėtinių nugaros problemų, o nugaros skausmas – antra dažniausia kreipimosi į gydytojus priežastis. Sėdimas darbas ar neaktyvus gyvenimo būdas gali sukelti rimtų nugaros skausmų. Siekiant veiksmingai kovoti su nugaros skausmu, dažniausiai reikia ilgalaikio ir įvairiapusiško gydymo.

Vienas iš sprendimų yra „StimaWELL“ patentuota terapinė sistema, padedanti įveikti įvairiausius nugaros negalavimus.

Žiūrėti video: Elektrostimuliacijos sistema STIMAWELL – YouTube

„StimaWELL“ – tai dvylikos kanalų elektrostimuliacijos sistema, kurios išskirtinumas – kompleksinis elektros bangų srautas, per unikalų elektrodų kilimėlį pasiekiantis net giliausius nugaros raumenyno sluoksnius. Stimuliuojama vidutinio dažnio (2000-6000 Hz) srove, kuri lengviau įveikia odos varžą, tad procedūros metu jaučiamas malonumas, o ne dirginimas.

„StimaWELL“ sistema unikali ir tuo, kad vienu metu taiko net tris terapijų rūšis: elektrostimuliaciją, dinaminį gilų masažą bei šilumos terapiją. Procedūros metu stimuliuojama visa nugaros zona nuo kaklo iki pat uodegikaulio. Vienu metu šildant, stimuliuojant ir masažuojant visą nugaros zoną, pasiekiamas efektyviausias poveikis.

·         Nugaros skausmas ·         Pečių juostos skausmas
·         Kaklo skausmas ·         Strėnų – juosmens skausmas
·         Galvos skausmas ·         Pavargusios nugaros pojūtis
·         Tarpumenčių skausmas ·         Nugaros raumenų įtampa

 

„StimaWELL“ terapijos nauda: skausmo malšinimas, raumenų stiprinimas, dinaminis gilus masažas, šilumos terapija.

SKAUSMO MALŠINIMAS:

„StimaWELL“ sistema gydo plataus spektro TENS (transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos) impulsais. TENS yra nemedikamentinis, neinvazinis ir pripažintas gydymo metodas, kurio dėka Jūsų skausmas sumažės, o padidinto tonuso raumenys – atsipalaiduos.

RAUMENŲ STIPRINIMAS:

Fizinio pasirengimo trūkumas, raumenų susilpnėjimas bei disbalansas yra bene pagrindinės nugaros skausmo priežastys. „StimaWELL“ sistema leis sustiprinti Jūsų nugaros raumenis, atliks puikią nugaros treniruotę, priversdama raumenis efektyviai dirbti.

DINAMINIS GILUS MASAŽAS:

Naudodama novatoriškas dinamines giliąsias bangas „StimaWELL“ sukelia stimuliuojančius potyrius. Procedūros metu jausite intensyvius tapšnojimo, glostymo ir maigymo masažus, labai panašius į masažavimą rankomis. Tačiau masažas bus daug gilesnis ir pasieks net tuos raumenyno sluoksnius, kurių neįmanoma pasiekti masažuojant rankomis.

ŠILUMOS TERAPIJA:

Šilumos terapija yra taikoma įvairiais ūmių ir lėtinių nugaros negalavimų atvejais. Šiluma sustiprina kitų terapijų poveikį, tad gaunamas didesnis efektas. Procedūra tampa dar malonesnė, padeda atsipalaiduoti ir pasimėgauti procesu.

Kada skiriama „StimaWELL“ terapija?

  • Skauda, maudžia, gelia, tempia kaklo bei nugaros raumenis
  • Dirbate sėdimą darbą ir mažai judate
  • Dirbate esant fiksuotai ar asimetrinei kūno padėčiai, pasilenkus, iškeltomis rankomis ar tenka dažnai kilnoti svorius
  • Ryte pabundate sustingusia ir skaudama nugara ar kaklu
  • Vargina kaklo raumenų įtampos provokuojami galvos skausmai
  • Kamuoja nugaros ar kaklo skausmas kai yra osteochondrozė, spondiloartrozė, spondilolistezė, tarpslankstelinių diskų ligos, stuburo kanalo stenozė ar osteoporozė
  • Vargina laikysenos sutrikimai, nugaros raumenų silpnumas ar raumenų įtampa

„StimaWELL“ privalumai:

  • Terapija neskausminga ir ypač efektyvi
  • Vienu metu taikomos 3 terapijų rūšys: elektrostimuliacija, masažas, šilumos terapija
  • Veikiamas visas nugaros plotas – nuo kaklo iki uodegikaulio
  • Procedūra maloni ir atpalaiduojanti
  • Iš karto suvokiamas ir pajaučiamas poveikis
  • Yra galimybė parinkti individualią programą pagal pojūčius
  • Galima reguliuoti procedūros stiprumą
  • Terapija tinka suaugusiems bei jauniems klientams

Jūs jaukiai ir patogiai atsigulate ant „StimaWELL“ krėslo, užmerkiate akis ir atsipalaiduojate. Nugara pajusite malonią šilumą, sklindančias raminančias impulsų bangas bei dinamišką giluminį nugaros masažą. Viskas – Jums belieka mėgautis procesu.

 

Jūsų nugarai ir kūnui gali padėti Sauso hidromasažo lova AQUATIZER QZ-240

Žiūrėti video: Sauso hidromasažo lova AQUATIZER QZ 240 (youtube.com)

Japoniška sauso hidromasažo lova AQUATIZER QZ-240 pasižymi labiausiai ištobulintomis masažo gydymo ir  komforto savybėmis, yra viena lyderiaujančių sauso hidromasažo lovų pasaulyje bei Nr. 1 pasirinkimas Japonijoje.

Šis medicininis prietaisas masažuoja visą kūną naudodamas vandens srovę net iš keturių purkštukų, simetriškai išdėstytų dešinėje ir kairėje. Purkštukų judėjimo kryptys, greitis ir stiprumas sukuria stimuliuojamo masažo efektą.

Lova inovatyvaus dizaino, ergonomiška ir patogi, o žemas jos aukštis leidžia klientams lengvai atsigulti ir atsikelti. Gulimoji dalis pagaminta iš specialios medžiagos, padeda klientams atsipalaiduoti ir jaustis taip, lyg plūduriuotų ant vandens. Lovos išankstinio pašildymo funkcija užtikrina komfortą, o temperatūros palaikymas sustiprina masažo teikiamą naudą, suaktyvina medžiagų apykaitą.

Skirtingai nuo kitų gamintojų sauso hidromasažo lovų modelių, kuriuose personalui reikia išmatuoti ir valdymo skydelyje suvesti paciento ūgį,  AQUATIZER lovos galvūgalyje esantis jutiklis automatiškai išmatuoja pacientą  ir itin tiksliai parenka optimalią masažo purkštukų trajektoriją.

Integruotos 8 automatiškai nustatytos programos leidžia masažuoti visą kūną, tik viršutinę arba tik apatinę kūno dalis arba sutelkti dėmesį į tam tikras sritis: kaklą, nugarą, apatinę nugaros dalį, sėdmenis, kojas. Kiekviena programa taiko įvairius purkštukų judėjimo modelius bei masažo technikas.

Masažo technikos: Glostymai – Maigymai – Platūs maigymai – Paspaudimai – Plekšnojimai – Gniaužimai – Tolygus masažas.

Itin didelis AQUATIZER privalumas – tai pėdas masažuojančios manžetės, kurios fiksuoja kojų padėtį bei atlieka itin malonų kompresinį pėdų masažą, kurio intensyvumą galima reguliuoti pagal kliento pageidavimą.

Komplekte yra atverčiamas gaubtas didesniam kliento privatumui ir atsiribojimui nuo supančios aplinkos.

Gydymo poveikis:

Atpalaiduoja raumenis

Mažina lėtinį skausmą

Gerina kraujo ir limfos apytaką

Gerina medžiagų apytaką audiniuose

Gerina raumenų veiklą

Skatina sąnario skysčio išsiskyrimą ir apytaką

Didina sąnarių ir stuburo paslankumą

Mažina stresą ir nuovargį

Gerina savijautą

Svetainėje naudojami slapukai sklandžiam jos veikimui, naršymo patirties gerinimui, rinkodarai. Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų įrašymo. Daugiau apie naudojamus slapukus ir kaip jų atsisakyti – privatumo politikoje.